Over mezelf

Mijn naam is Bart Van Nieuwenhuyse. Dit jaar begon ik aan een opleiding aan de Ehsal Managements school (kortweg EMS) te Brussel. De opleiding die ik hier volg is een postgraduaat digitale marketing en communicatie (kortweg: Ehsaldmc).

Ik op vakantie in Praag
Op vakantie in Praag

Het is in het kader van deze opleiding dat ik deze blog bijhoud.

Het onderwerp van de blog was vrij te kiezen. Maar het was me al snel duidelijk dat ik een onderwerp zou bespreken dat me 110% interesseert.
Ik weet van mezelf dat ik nogal snel gefascineerd kan zijn door de kleine dingen in het leven. Maar ook door architectuur. Daarom besloot ik een poging te doen om deze twee te combineren.

Op deze blog zal ik imposante en interessante bouwwerken bespreken, met voldoende aandacht voor de kleine dingen. Dit kan een constructiefout zijn, een speciale vorm, of een wereldrecord…

Hopelijk vinden jullie hier af en toe wat ontspanning en wie weet leer je nog wel iets bij.
Het zou voor mij ook zeer leerrijk zijn moesten jullie laten weten wat je er van vindt. Ben ik goed bezig, schrijf ik wel mooi, vindt je de gebouwen interessant genoeg, heb je iets geleerd, weet je zelf nog een leuk weetje, of zou je graag eens een gebouw besproken zien, laat me dan iets weten via onderstaand formulier, of laat een reactie achter bij het artikel.

Plaats een reactie